Declarații de avere și interese membrii Consiliul Local

Anul 2020


  Cretu Ionut (3,5 MiB, 8 hits)

  Geler Ioan (4,0 MiB, 5 hits)

  Nemes Nicolae (3,5 MiB, 5 hits)

  Petian Gligor (3,4 MiB, 6 hits)

  Petru Nicolae (3,4 MiB, 5 hits)

  Serban Nicoake (3,4 MiB, 4 hits)

  Solomon Ioan (3,8 MiB, 3 hits)

  Solomon Samoila (3,5 MiB, 3 hits)

  Vasiu Ioan (3,5 MiB, 3 hits)

  Voina Liviu (3,4 MiB, 3 hits)

  Vulparean Dorin (4,6 MiB, 4 hits)

  Declaratii de avere Consiliul Local 2019 (14,1 MiB, 18 hits)



Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.